Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Οι σκέψεις του D3mium.

Παλαιότερα είχαμε στο δημοτικό το «Σκέφτομαι και γράφω». Εγώ πάλι είμαι στην φάση «Βαριέμαι και γράφω».

Έχοντας στο μυαλό μου χιλιάδες ιστορίες σχετικά με αποτυχημένες σχέσεις, ιστορίες αγάπης που δεν εξελιχτήκαν ποτέ, προσωπικές εμπειρίες κτλ, είπα να ασχοληθώ με θέματα αγάπης. Μια προειδοποίηση όμως. Δεν πρόκειται να «γλύψω» κανέναν. Δεν είμαι εδώ για αυτόν τον λόγο. Θα τα πω ακριβώς όπως τα σκάφτομαι.
Στο μυαλό μου καιρό γυρίζει η έννοια της φιλίας μεταξύ άντρων και γυναικών. Και αυτό ύστερα από χρόνια συζητήσεων με φίλους και συγκάτοικο, κατέληξα προσωπικά στο εξής συμπέρασμα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Σε αυτό το σημείο θα πεταχτεί κάποιος και θα πει «Τι λες ρε μαλάκα, εγώ κάνω παρέα με γυναίκες». Ναι ρε φιλέ, κάνεις παρέα με τη ξαδέρφη σου και πιστεύεις ότι είναι φιλία μεταξύ δυο φύλων. Από την άλλη αν αρχίσεις να γουστάρεις την ξαδέρφη σου, είσαι ανώμαλος! Το θέμα είναι ως εξής. Έστω έχουμε μια παρέα από άντρες και γυναίκες. Για ισορροπία θα πούμε: 3 άντρες και 3 γυναίκες. Ντεμέκ φίλοι. Μπορεί κάποιος από αυτή την παρέα, να μου πει με σιγουριά, ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να την πέσει σε κάποιον αντιπρόσωπο του αλλού φύλου? Όχι. Μπορείς να το αρνείσαι όσο θες, αλλά το έχεις σκεφτεί. Όποτε η φιλία μεταξύ των δυο φύλων είναι μια ουτοπία. Υπάρχει μέχρι ο ένας να θελήσει κάτι παραπάνω. Και θα το θελήσει αργά ή γρήγορα!

Από εδώ και πέρα, τα συμπεράσματα δικά σας… Δίνω τροφή για σκέψη…Δεν δίνω μασημένη τροφή. Σκεφτείτε από μονοί σας….

D3mium.

8 σχόλια:

  1. Σίγουρα θα υπάρξει κάποια έλξη , μονόδρομη, αμφίδρομη whatever... το θέμα είναι να έχει ξεκαθαριστεί και να μη γίνεται drama! Μπορεί όμως και να μην υπάρξει και να πάνε όλα μια χαρά. Οι πιθανότητες είναι οι ίδιες! Τώρα βέβαια, μπορεί και να υπάρξει έλξη ανάμεσα στους 2 άντρες και να ναι fail, οι στις 2 γυναίκες και οι άντρες να παίρνουν μάτι!! Αχαχούχα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη και να ξεκαθαριστεί δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι σε 5 χρόνια δεν θα σε πιάσει ξαφνικά η έλξη για το άλλο πρόσωπο. Τώρα αν υπάρξει έλξη ανάμεσα σε 2 άντρες, δεν έχω να πω κάτι. Αλλά, αν υπάρξει έλξη ανάμεσα σε δυο γυναίκες, δεν μπορώ να πάω κόντρα στην αντρική μου φύση, και μπορώ να πω με σιγουριά, ότι θα έπαιρνα μάτι αν είχα την ευκαιρία... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ότι είμαι κολλητός με την παρασκευή, την ίνγκα και την τίνα πάει να πει ότι τις γουστάρω? FAIL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μαθεις να διαβαζεις???? Λεω οτι, μπορει να μην γουσταρεις τωρα, ΑΛΛΑ δεν μπορεις να ξερεις σιγουρα οτι δεν θα σου ερθει ξαφνικα κανα περιεργο συναισθημα σε 5 χρονια. Και αν καταφερεις να το κρατησεις στον εαυτο σου, εχεις καλως. Αλλα αν δεν καταφερεις, η φιλια χανεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι γιατί τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
    όπως και στις χαζο-εφηβικές ταινίες του χόλιγουντ. ΞΑΦΝΙΚΑ ανακαλύπτεις ότι η τάδε γκόμενα που έχεις για φίλη, είναι η κατάληλη για εσένα και είναι η Μια και Μοναδική κοπεΓΚΡΑΑΑΑΑΞΝΛΧΦΝΛΚΜΦΗΛ΄ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. opws k na exei pantws to olo thema me mix parees prosferei thn "anagkaia" intrigka pou mporei na gemisei kai merikous varetous kafedes me kouventa.
    vevaia shn periptwsh el3hs meta3y antrwn h gynaikwn o kafes apogeiwnetai kai synexizei se katastash liardas loooooooool

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ayti i tropi akougetai arketa endiaferousa!!!
    kati mou thymizei :P Ouza stin paralia kai meta na aporeis giati se petaksane sti thalassa :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή